Seriefest i väst!

(This post is in Swedish since I’m only selling Swedish comics at the fair, which will be next weekend in Nordstan)

Äntligen har GBG fått en egen seriefestival! Inte för att det kommer hindra mig att släpa min arma, av andras serietegelstenar tyngda, lekamen till SIS fortsättningsvis, men det är i alla fall en början!

Programmet hittar ni här: Seriefest i Väst 2022 – Seriefrämjandet (serieframjandet.se)

För er som händelsevis intresserar er för berättelser om ickebinära igelkottar, deprimerade skelett eller ekivoka vykort får gärna hälsa på hos mig på seriemarknaden nästa lördag, den 29/10 (japp, 2022!)

Jag kommer dela bord med den eminenta Minna Svensson!

Själva marknaden är i Nordstan, typ mitt emot Clas Ohlson.

Det är även marknad på söndag, men då pallar inte jag vara där tyvärr.

Det var allt för den här gången. Kommentera gärna så jag får något roligare att läsa än botreklam…

Leave a Reply

Your email address will not be published.