Serieutställning på Frölunda kulturhus!

Äntligen är det dags för Serieateljéns vårutställning på Frölunda kulturhus! Vår nya antologi “Har vi något jävla val?” kommer finnas till försäljning till vernissagepris. En vild blandning av olika stilar där det förhoppningsvis finns något för alla som är intresserade av serier eller illustration. Vi kommer även att hålla ett kort panelsamtal där alla tecknare presenterar sig. Den 17:e april kommer jag, tillsammans med Sara, Dana och Minna, hålla en workshop i serieteckning med inriktning feminism och HBTQ. Mer info om detta kommer. Utställningen hänger sedan kvar till den 29:e april om du inte har tid att komma på själva vernissagen som är nu på lördagen den 24:e mars kl: 13-16.
Det obligatoriska Facebookeventet hittar du här: https://www.facebook.com/events/1703326563094841/

Leave a Reply

Your email address will not be published.